Kontakta - Sandbacka Science Park

Ring 026-24 82 00 Skicka E-post KONTAKTFORMULÄR

Är du intresserad av att bli ett av företagen i Sandbacka Science Park?
Har du en samarbetspartner som du vill etablerar ett kontor i ditt närområde?
Vill du veta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda just ditt företag?

Tveka inte att kontakta oss på Sandbacka Science Park: 

Besöksadress: Högbovägen 45, Sandviken
Postadress: Sandbacka Science Park, 811 32 Sandviken
Tel: 026-24 82 00
E-post: info@sandbackapark.com


Malin Rogström, Utvecklingschef - Sandbacka Science Park

Malin har en mångårig erfarenhet av verksamhetsstyrning och processledning i olika branscher. Hon har lett egna ledningsgrupper, men också varit ledningsgruppsmedlem där bland annat kommunikation, omstruktureringar, investeringar, inköp och införande av nya arbetssätt har hanterats.

Tel: 026 - 24 17 30 
Mobil: 070 - 243 26 68
E-post:  malin.rogstrom@­sandbackapark.com
Irene Bogren, Företagsutveckling, ansvarig Creative Office, Sandbacka Park Utveckling
Irene Bogren, Företags- och konceptutvecklare, ansvarig Creative Office - Sandbacka Science Park 

Irene arbetar med - de i parken - befintliga företagen samt med innovations- och utvecklingsfrågor. Närmast kommer Irene från Teknikparken i Gävle där hon arbetade som utvecklingsansvarig. Irene har ett förflutet som företagskonsult på ALMI och verksamhetsutvecklare på Wij Trädgårdar. Irene är aktiv inom längdskidsporten, dels som utbildningsansvarig i regionen och dels i styrelsen Gästriklands Skidförbund. Hon gillar förstås att åka själv - helst långlopp runt om i Europa. Sommartid försöker hon lära sig segla.

Tel: 026 - 24 15 76
Mobil: 070 - 240 45 03
E-post: irene.bogren@sandbackapark.com
Pia Öström, information, teknik och aktiviteter, Sandbacka Park Utveckling
Pia Öström, Kommunikation, teknik och aktiviteter - Sandbacka Science Park


Pia ansvarar för seminarier och aktiviteter för företagen i Sandbacka Park. Samt har övergripande ansvar för administration av hemsida och intern information (intranät och informationssystem).
Pia var tidigare utbildningsledare för en Kvalificerad Yrkesutbildning inom IT som var förlagd på Sandbacka Park. På fritiden ägnar sig Pia gärna åt vinprovningar och gärna i kombination med mat. Pia har ett förflutet som kock och känner sig ganska hemma i köket.

Tel:  026 - 24 12 43
E-post:  pia.ostrom@sandbackapark.com


Robert Sandberg, Projektcontroller, Sandbacka Park Utveckling
Robert Sandberg, Projektcontroller - Sandbacka Science Park

Robert jobbar övergripande med ekonomisk uppföljning i våra olika projekt. Han ansvarar också för projektens ekonomiska redovisningar till projektfinansiärerna. Robert är utbildad ekonom vid Högskolan i Gävle och har tidigare varit ekonomiansvarig på ett privat assistansbolag. På fritiden umgås han med familj och vänner och har också ett stort sportintresse, främst ishockey och fotboll.

Tel: 026 - 24 13 07
E-post: robert.sandberg@sandbackapark.com
Ingela Åsbrink, administrion, Sandbacka Park Utveckling
Ingela Åsbrink, Administration - Sandbacka Science Park

Ingela arbetar med administration på Sandbacka Park Utveckling. Tidigare arbetade hon i receptionen på Sandvikens Tryckeri med administrativa uppgifter och har därefter utvecklat sin kompetens inom löne- och redovisningshantering. Ingela har ett långvarigt förflutet inom hotell- och restaurangbranschen, senast arbetade hon på Racine's Cafe. På fritiden ägnar hon sig åt att umgås med familj och vänner och har också ett stort intresse för resor till när och fjärran.

Tel: 026 - 24 15 74
E-post: ingela.asbrink@­sandviken.se

Kenneth Sjöholm, Projektledare/Regional Project Manager MaaS, Mobility as a Service - Sandbacka Science Park

Hållbar mobilitet som tjänst är en nationell satsning som drivs av Energimyndigheten i samarbete med Swedish Incubators & Science Parks i plattformen A Challenge from Sweden. Satsningen pågår mellan 2017–2020. 
Han är även verksam som kostnär och skapar i stål. Andra fritidsintressen är utförsåkning och löpning och spendera så mycket tid som möjligt i Helsingfors skärgård. Kenneth har en stor förmåga att ge idéer och energi till människor.

Tel: 026-24 00 54
E-post: kenneth.sjoholm@sandviken.se

Anders Lundell, Business Developer - Sandbacka Science Park

Anders är en driven nätverksbyggare med ett stort engagemang för hållbar utveckling. Med mångårig erfarenhet från projektledning och internationella utbyten är Anders en affärsutvecklare som ser potentialen för nya innovationer för ett energieffektivt samhälle. Särskilt intresse har han för emmisionsfria transporter och förnybar energi. Som till exempel vätgas och biogas, elbilar och solceller. Anders är en aktiv friluftsmänniska som lever som han lär. De globala hållbarhetsmålen för 2030 omfattar även god hälsa och ett inkluderande samhälle för alla vilket Anders är en god ambassadör för.

Tel: 026 - 24 02 99 
E-post: anders.lundell@sandviken.se

Monika Danielsson, Administration - Sandbacka Science Park

Monika jobbar med administration på Sandbacka Park Utveckling. Hon har tidigare jobbat som förskollärare under många år inom kommunen och även gått 2 år på en skrivarlinje vid Bollnäs Folkhögskola. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj över en riktigt god middag eller en långpromenad med hunden.

Tel: 026- 24 04 33
E-post: monika.danielsson@sandviken.se

Peter Andersson, Innovationsledare - Sandbacka Science Park

Peter brinner för att jobba med utveckling och rollen som innovationsledare syftar till att etablera fler innovativa företag i Sandvikens Kommun vilket bl.a. sker genom coaching av idébärare och att nätverka. En elektronik-ingenjör som under flera år arbetat på Sveriges Television i Stockholm med verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning. Han har även en lång karriär som tv- och radiojournalist. Under sommaren hittar du honom kryssande på havet i en segelbåt och stakande i ett längdskidspår vintertid. Som bisyssla jobbar Peter som DJ under artistnamnet "Tele".

Tel: 026- 24 02 98
E-post: peter.andersson@sandviken.se

Lennart Söderberg, Processledare - Sandbacka Science Park 

 
Tel: 026-24 12 15
E-post: lennart.soderberg@sandviken.se

Sima Valizadeh, PhD, Ansvarig Additiv tillverkningsteknik & affärsutveckling Norra Mellansverige - Sandbacka Science Park


Tel: 026 - 24 07 59
E-post: sima.valizadeh@sandviken.se

Ulric Jansson, Projektledare -
Sandbacka Science ParkTel: 026-24 16 54  
E-post: ulric.jansson@sandviken.se


Sandbacka Park Utveckling/Sandvikens kommun är sammanhållande för klusterinitiativet FindIT som har sin bas på Sandbacka Park, med följande medarbetare >>.