Sandbacka Park - Creative Office växer

ICT Education, Randstad, Art by Sundberg och Triple Steelix är alla nya in på Creative Office.


I Creative Office hittar du en inspirerande miljö där du kan utveckla ditt företag och få tillgång till strategiska kontakter, social samvaro och behovsanpassat affärsutvecklingsstöd. Träffa intressanta människor och företag. Du kan välja den typ av plats som passar just dig Hotdesking eller Mydesking, läs mer här >>.

ICT Education - Ove Garbrielsson
ICT Education utbildar naturligtvis inom den traditionella kopparkabeltekniken men fokuserar starkt på utbildningar inom optofibertekniken. När det gäller optofiberutbildningar finns många års erfarenhet och vara av att utbilda över hela världen.

Randstad - Jonathan Gröning
Ett av landets ledande HR-service företag och vi finns idag på omkring 40 platser runt om i Sverige.
Vi har specialiserat oss på att hjälpa företag att rekrytera och hyra in kompetent personal inom ett flertal områden, bland annat försäljning, HR, administration, produktion och logistik.

Art by Sundberg - Maria Sundberg
Är frilansande grafisk formgivare. Jobbar med all typ av grafisk produktion och även rörliga media. Tveka inte att höra av dig. Hoppas vi hörs!

Triple Steelix - Ulf Borbos
Triple Steelix 2.0 är en regional innovations- och utvecklingssatsning med uppgift att stimulera stål- och verkstadsindustrins nytänkande och innovativitet i Bergslagen genom en effektiv samverkan mellan näringslivets stora och små företag, samhällets offentliga organisationer samt akademi och forskning.